Få beskåret og fældet træer

Træfældning og topkapning
flytning af træer og transport af træstammer

Er træet blevet for stort, skygger for meget i haven, rækker ud over vejen eller andet? Vi kan hjælpe dig med at beskære eller fælde dit træ. Vi har professionelt specialudstyr til træfældning af vanskelige træer, som f.eks. hælder ind over hus eller udover el-ledninger. Kontakt os og bestil fældning nu.

Etableret i 2005 Mere end 5.000 tilfredse kunder

Træfældning

For den almindelige haveejer er det som regel en god beslutning, at købe sig til træfældningen fra et professionelt firma fremfor selv at påtage sig opgaven. Fældning af træer og motorsavsarbejde er nemlig langt fra ufarligt.

Jans kran & Container tilbyder sikker og professionel træfældning af store som små træer. Fældning/skovning af træer, sikkerhedsbeskæring, træpleje og opskæring/fjernelse af stormfald.

Ved træfældning tager vi hensyn til buske, træer, belægninger og omgivelserne omkring træet.

Efter træfældning kan vi efter aftale skære træet op til brænde eller sørge for bortskaffelsen heraf.

Topkapning af træer

Topkapning er en teknik til beskæring eller fældning af et træ fra toppen og ned. Topkapning kan anvendes både for at foretage delvis beskæring eller ved fældning af et træ.

Står træet tæt på bygninger, drivhuse, garager ol. eller, hvor pladsen iøvrigt er minimal, er det nødvendigt at skære det ned i mindre stykker. Det kan i den forbindelse også blive nødvendigt med nedfiring eller indtrækning af grene og stammedele de steder, hvor dette er påkrævet.

Er trækronen blevet for stor, skygger for sollyset, udsynet, udsigten eller hænger der grene ud over veje og bygninger, som måske er knækkede eller døde kan disse beskæres med topkapning på en sikker og kontrolleret måde.

Træfældnings referencer

Vi har udført mange forskellige træfældnings- og topkapnings opgaver for både virksomheder og private. Skal vi hjælpe dig med dine "problem træer"?
{gallery}landingssider/trafaldning/galleri{/gallery}